Barion Pixel Skip to main content

ARGENTUM TERMÉKEINK KAPCSOLATI OLDALA

Az alábbi elérhetőségek egyikén vagy a konzultációs űrlap kitöltésével egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot!

argentum térkép
Pure Gold Organic Kft.

9024 Győr,
Wesselényi utca 3.

argentum nyitvatartás
Ügyfélszolgálat

Hétköznap: 9:00-17:00
Hétvégén: zárva

argentum email cím
E-mail címünk

info@argentum.hu

argentum telefonszám
Telefonszámunk

+36-30/18-53-285

ARGENTUM_kérdések

Kérdése van az ARGENTUM termékeink használatát illetően? Írjon nekünk!

Webáruházunk kiváló minőségű-, természetes alapanyagokból készült kiegészítők, kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. Célunk, hogy termékeinkkel segítséget tudjunk nyújtani a vitalitás és egészség megőrzésében, valamint hozzájáruljunk minél több ember életminőségének javításához.

Jó tapasztalatai vannak a ARGENTUM termékeinkkel kapcsolatban és ajánlaná  ismerőseinek is? Legyen affiliate partnerünk! Töltse ki az alábbi űrlapot személyre szabott ajánlatunkért! Az űrlap beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyedi kuponkódot és kedvezményt biztosítunk termékeink árából Ön és vevői számára.

Amennyiben a vásárlás során kérdése merülne fel, kérjük keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén vagy lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap segítségével. Cégünkről bővebben a RÓLUNK oldalon olvashat.

Kolloid, oldat, szuszpenzió? Mi a különbség?

Nem minden folyadék, amely nemesfémet tartalmaz, egyforma. Általában oldatok, szuszpenziók és kolloidok közé soroljuk őket. E három osztályozás megértése segít megérteni, hogy milyen nemesfém részecskével rendelkezik. Az oldat két vagy több olyan anyag keveréke, amelyek fizikailag vagy láthatóan nem különülnek el egymástól. A kolloidokban és szuszpenziókban nem történt meg ez a fajta kémiai kötés; ezek az anyagok különböző anyagokat tartalmaznak, amelyek láthatóan különállóak maradnak, és soha nem egyesülnek.

Karátos arany oldat, hogy lehet egy szilárd termék oldat?

A karátos arany tiszta 24K aranyat és más fémeket is tartalmaz, amelyek keverednek vele. Ha furcsának tűnik számodra, hogy a karátarany egy oldat, ne feledd, hogy ha olvadásig hevíted, akkor olyan folyadékká válik, amely több különböző anyagot tartalmaz, amelyek nem válnak szét.

Kolloidok

A kolloid olyan keverék, amelyben az egyik anyag részecskéi egyenletesen eloszlanak egy másik anyagban, de kémiailag nem kötődnek hozzá. Néhány példa a kolloidokra:

  • kozmetikai krémek, amelyek apró aranyrészecskéket tartalmaznak, melyek állítólag visszafordítják az öregedés hatásait, vagy más varázslatos hatást fejtenek ki a bőrön
  • a majonéz, egyfajta tojásalapú krém, amely fűszereket, sót és egyéb adalékanyagokat tartalmaz, amelyek valójában külön-külön “lebegnek” a krémben, és amelyek soha nem oldódnak fel, csak az emberi szem számára homogén anyagot képeznek

Szuszpenziók

A szuszpenzió olyan folyadék, amelyben más szilárd anyagok lebegnek. A kolloidokhoz hasonlóan ezeket az anyagokat nem elegyíti az őket tartalmazó folyadék vagy “oldat”. A kolloid és a szuszpenzió között azonban az a különbség, hogy a kolloidban ezek az anyagok fizikailag ott maradnak, ahol az anyagban vannak. A szuszpenzióban ezek az anyagok az aljára ülepednek. Néhány gyakori példa a szuszpenziókra:

  • a palackozott salátaöntetek, amelyekben a fűszerek és gyógynövények darabkái az aljára esnek, ahhoz, hogy összekeveredjenek az öntet folyékony részével, fel kell rázni az üveget.
  • fémes festékek, amelyek fémpöttyöket tartalmaznak, amelyek egyenletesen oszlanak el az átlátszó lakkban. A festék felvitele előtt meg kell keverni, hogy ezek a pöttyök egyenletesen eloszoljanak. A festék felvitele után pedig ez a lakk egy vékony réteggé szárad, amely megtartja a fémpelyheket, és azt a vizuális benyomást kelti, mintha egy fémréteget vittek volna fel az alapfelületre.

Mennyi nemesfémet tartalmaznak ARGENTUM termékeink?

Ennek mérésére különféle kifinomult műszerek léteznek amibel meg lehet határozni egy kolloid ionos oldat részecske tartalmát vagyis kocnebtrációját amit ppm-el jelölünk. Minél magasabb ez a szám, annál koncentráltabb és drágább a készítmény, nyilván hatásfokában is eltér a kevesebb ezüstrészecskét tartalmazó kolloidoktól. További érdekességekért keresd fel BLOG és TUDÁSTÁR oldalunkat.

    @argentumkolloid

    Legyünk barátok

    oszd meg barátaiddal is #argentumkolloid