Argentum Kolloid Oldatok Üzlet

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

TERMÉKEINK

Köszöntjük a prémium minőségű Argentum kolloid oldatok webshopjában!

Ezüstöt, aranyat, rezet, magnéziumot, platinát, krómot és cinket tartalmazó kolloidjainkat egyszerű és komplex oldatok formájában is megtalálja nálunk.

Mik az Argentum kolloid oldatok előnyei?

Prémium minőség

Hiszünk az évezredes tudásanyagokban. Fejlesztéseink során így hagyományosan ismert gyógyhatású anyagokból gyártunk magas minőségű táplálékkiegészítőket. 

Széles választék

Webáruházunk különféle ásványianyag-tartalmú oldatok egyszerű és komplex formáit forgalmazza, több fajta kiszerelésben.

Egyszerű adagolás

Ezüstkolloid készítményeink a lehető legkényelmesebb használatot teszik lehetővé. A mérőkupakos vagy spray formában kapható oldatok egyszerűen adagolhatók és könnyen fogyaszthatók.

Megbízhatóság

Fontos számunkra, hogy vásáróink garantáltan biztonságos kolloid oldatokat használjanak. Készítményeink biztonságos mennyiségben tartalmaznak fémrészecskéket, amelyek pozitív hatást fejtenek ki az immunrendszerre.

Természetesség

A természetes és egészséges megoldások hívei vagyunk. Kizárólag magas tisztaságú, 100%-ban természetes, az emberi szervezet számára jól tolerálható összetevőket használunk.

Mellékhatás-mentes megoldás

Az Argentum táplálékkiegészítők károsanyag- és mellékhatásoktól mentes megoldást nyújtanak egészsége megőrzésére.

Találja meg az Ön számára megfelelő Argentum készítményt!

Az ezüstkolloid oldatok és egyéb természeti kincsekkel dúsított készítményeink a 21. század természetes alapanyagú és megbízható táplálékkiegészítői. Ezüstkolloid oldataink mellett már arany-, réz-, magnézium-, platina-, króm- és komplex kolloid oldataink is elérhetőek!

Tovább az ezüstkolloidokhoz!
Tovább az aranykolloidokhoz!
Tovább a magnéziumkolloidokhoz!
Tovább a platinakolloidokhoz!
Tovább a krómkolloidokhoz!
RENDELNI SZERETNÉK
Argentum+ 77ppm ezüstkolloid 120ml

Szakértelmünket 100%-ig az Ön immunrendszerének szolgálatába állítottuk.

A kolloid oldatok képesek természetes módon, kíméletesen és károsanyag-mentesen támogatni az immunrendszer működését. Segíthetnek a testi és mentális betegségek leküzdésében, illetve az általános erőnlét fenntartásában.

Argentum+ 77ppm ezüstkolloid 480ml

Hogyan hatnak a kolloid oldatok?

A kolloid oldatok hatásosságát egyszerűen szólva a bennük található fémrészecskék mérete és mennyisége befolyásolja. Adott koncentráció mellett (ppm) minél kisebb részecskékből áll az adott kolloid, annál nagyobb a mérete (itt: fajlagos felülete).

Hatását annak alapján fejti ki, hogy mekkora az emberi szervezetben is megtalálható, problémát okozó egysejtű élőlényekhez (baktérium, gomba, vírus stb.) képest. Összehasonlításként elmondhatjuk, hogy míg egy oldatban jelenlévő fémrészecske mérete 100 nanométer alatti, addig a gombák, baktériumok mérete 100-1000 nm közötti, a vírusoké pedig ennél egy nagyságrenddel kisebb. Fémrészecskékkel dúsított kolloid ionos oldataink a baktériumok, gombák és vírusok közelébe kerülve gátolhatják azok életfunkcióit, így azok rövid időn belül elpusztulhatnak.

RENDELNI SZERETNÉK

Mire jó az ezüstkolloid?

Az egészség támogatása

Ezüstkolloid készítményeink olyan formában támogatják az immunrendszert, hogy annak optimális működését veszik alapul. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett erősíthetik a szervezet ellenálló képességét.

Betegségek megelőzése

Az ezüstkolloid oldatok termékcsaládjának tagjai hatékonyan segíthetnek azokban az immunhiányos időszakokban, amelyekben a szervezet alapvető, betegségekkel szembeni ellenállása nem elégséges.

A lábadozás időszaka

A legyengült szervezet kevésbé ellenálló az új betegségekkel szemben, hiszen a lábadozás időszakában még az előző traumával küzd. Az ezüstkolloid oldatok segíthetnek hamarabb és könnyebben átvészelni a gyógyulás folyamatát, és rövidebb idő alatt egy erősebb, egészségesebb állapotba jutni.

Betegségek kezelése

Amikor betegek vagyunk, mindannyian egyetlen dologra koncentrálunk: a mihamarabbi gyógyulásra. Az ezüstkolloid oldatok nem gyógyítanak, de olyan kiegészítői lehetnek az alkalmazott kezeléseknek és terápiáknak, amelyek fokozzák azok sikerességét.

Így működik – gyulladáscsökkentés ezüstkolloid oldattal!

A kolloid oldatok közül talán az ezüstkolloid oldatok gyulladáscsökkentő hatása a legismertebb. De hogyan történik ez? Gyulladás akkor tud például kialakulni, ha a vírus a megtámadott sejt membránjának receptoraira tapad, így a vírus fehérjéje módosul úgy, hogy eggyé válik vele. Habár a teljes hatásmechanizmus még nem tisztázott, azt feltételezzük, hogy ezüst részecskék jelenlétében a vírust burkoló fehérje nem a megtámadott gazdasejt receptorához tapad, hanem az ezüst récsecskéhez, amit nem tud befolyásolni. 

Ezüstkolloiddal az immunrendszer egészségéért

Túlórák, feszített munkatempó, kevés pihenés, kemény sport, nehéz ételek.  Csak még egy óra a számítógép előtt, csak még egy műszak a héten, csak még egy sütemény, csak még egy rész a sorozatból… Sokszor nem figyelünk a testünk jelzéseire, vagy, ha észre is vesszük a jeleket, arrébb söpörjük az útból. 

Ha pedig már túl sok, már nem lehet elhallgattatni a testünk vészharangját, inkább bevesszük azt a gyógyszert, elmegyünk arra a kezelésre, vagy tűrjük tovább a fájdalmat, a rossz hangulatot, a görcsöt; megbarátkozunk a folyton fáradt, nehezen mozgó, fásult és sokszor bizonytalan önmagunkkal.

Pedig lehet másképp is!

VISSZA A TERMÉKEKHEZ
Argentum+ 30ppm ezüstkolloid 120ml

Miért bizonyulnak első osztályú választásnak az ARGENTUM ezüstkolloid készítmények?

Egy megoldás, amivel természetes módon javíthatja szervezete ellenálló képességét.

Az emberiséggel egyidős vágy él bennünk az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése iránt. Ezüstkolloid készítményeinkkel úgy járulunk hozzá az immunrendszer erősítéséhez, hogy közben:

  • kizárólag természetes anyagokat használunk;
  • egy-egy termékünk többfajta kiszerelésben is elérhető;
  • az immunrendszer valódi szükségleteit tartjuk szem előtt;
  • ismerjük az emberi szervezet sajátosságait;
  • tudatosan keressük a legegészségesebb megoldásokat;
  • modern technológiával fejlesztünk;
  • termékeinknek nincsen mellékhatása.

Válogasson kedvére és találja meg az Ön számára legjobb károsanyag-mentes, egészségmegőrző, gyógyhatású és immunerősítő kolloid termékeket!

Figyelem! A webshopban található termékek nem helyettesítik a szakorvos által felírt gyógyszereket!