Barion Pixel Skip to main content

Krómkolloid tartalmú termékeink

Mi a krómkolloid?

A krómkolloid egy 100% természetes oldat, ami nanoméretű króm részecskéket tartalmaz. A krómtartalmú étrend-kiegészítő hozzájárulhat a szervezet megfelelő cukor anyagcseréjéhez, valamint a összetett szénhidrátok és a koleszterin anyagcseréjéhez. 

króm csepp

Webáruházunk kolloidos termékeit több fajta és változatos méretű kiszerelésben árusítjuk.

krómkolloid oldat

Miért van szükségünk krómra?

A króm egy alapvető fontosságú nyomelem, amire az emberi szervezetnek csupán kis mennyiségben van szüksége, hiánya azonban súlyos egészségügyi problémák kialakulásához is vezethet.

A króm egy olyan ásványi anyag, ami a szénhidrátok vérből sejtekbe való eljutásáért felel, elősegítve ezzel az energiatermelést. A króm ezáltal fontos szerepet játszik az inzulin termelésben, illetve a vércukor szabályozásában. Ha ez a mechanizmus elakad, az inzulin szintje csökkenni, a vércukor szintje emelkedni fog, ami jelentős mértékben felboríthatja a szervezet energiaháztartását.

A krómhiány csökkent glükóztoleranciát, valamint a a koleszterinszint kevésbé hatékony szabályozását eredményezheti, ami növeli a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. A krómhiány első tünetei között jelentkezhet a fokozott éhség, a gyakori édesség vagy nassolás iránti vágy, a fáradékonyság, esetleg ingerlékenység. Jellemző, hogy az éhségérzet akár étkezés után fél órával is ránk törhet, hiába laktunk jól, újabb falatok után sóvárgunk. A króm hiánya ezért idővel akár elhízást is eredményezhet.

Napi króm szükségletünk függ egészségi állapotunktól, életmódunktól, fizikai aktivitásunk szintjétől, illetve testsúlyunktól is. Szervezetünknek átlagosan napi 50-200 mikrogramm krómra van szüksége az optimális működéshez. Ehhez elsősorban a táplálkozáson keresztül juthatunk hozzá – olyan krómtartalmú élelmiszerek formájában, mint pl. pulyka- és marhahús, tojás, máj, zöldbab, brokkoli, burgonya, teljes kiőrlésű csírák, gomba, spárga, kagylófélék, élesztő és diófélék. 

Sajnos azonban a nem megfelelő mezőgazdasági módszerek következtében a legtöbb élelmiszer ásványianyag-tartalma egyre alacsonyabb, különösen a feldolgozott élelmiszerek esetében. Szintén problémát jelenthet, hogy a kor előrehaladtával a szervezetben tárolt króm mennyisége csökken, így időskorban nagyobb eséllyel alakulhat ki cukorbetegség. Az intenzív testmozgás ugyancsak kimerítheti a krómraktárakat. 

100%-os tisztaságú krómkolloid oldatunk segíthet Önnek megőrizni a szervezet belső egyensúlyát!

krómkolloid oldat az egészséges testsúlyért

Argentum krómkolloidok

Az Argentum krómkolloid hozzájárulhat a szervezet optimális cukor anyagcseréjéhez, valamint a összetett szénhidrátok és a koleszterin anyagcseréjéhez. Azáltal, hogy megakadályozza a koleszterin felhalmozódását az artériákban, segíthet a vér összkoleszterinszint csökkentésében is. 

Rendszeres testmozgást végzők számára a krómkolloid elősegítheti az aminosavak izmokba történő szállítását, ezáltal az új szövetek felépülését. Az éhségérzet szabályozásán keresztül támogathatja az egészséges testsúly kialakítását és fenntartását. Szerepet játszhat a vércukorszint szabályozásában, valamint a szív- és érrendszeri betegségek (pl. érelmeszesedés) megelőzésében is.

Argentum krómkolloid oldat_kiegyensúlyozott vércukorszint

Miért válassza az ARGENTUM ezüstkolloid oldatok webshopját?

Mert mi tudjuk, hogy minden vásárlás mögött az emberek egészsége áll.

Ezért webshopunkban található készítményeink:

  • 100%-ban természetes összetevőkből készülnek
  • nem okoznak mellékhatásokat
  • nem lépnek reakcióba gyógyszerekkel
  • könnyen fogyaszthatók
  • kedvezően befolyásolják az emberi szervezet működését
Egy termékcsalád, amely természetes módon védi Önt!

Az Argentum kolloid oldatokat azok számára ajánljuk, akik olyan modern, immunrendszert támogató, mesterséges és káros anyagoktól mentes készítményt keresnek, amely mögött évezredes gyógyászati tapasztalatok állnak.
További információkért kövessen minket Facebook oldalunkon vagy látogasson el Blog oldalunkra!