Barion Pixel Skip to main content

Aranykolloid tartalmú termékeink

Mi az aranykolloid?

Az aranykolloid vagy más néven aranyvíz, olyan folyékony oldat, amely a tiszta arany rendkívül apró részecskéit tartalmazza. Az arany egy 100% természetes ásványi anyag, amely toxikus hatásoktól és mellékhatásoktól mentesen segíti elő a szervezet egyes funkcióinak egészséges működését. Az arany könnyen tolerálható az emberi szervezet számára, és nem mutat kölcsönhatást más gyógyszerek használata mellett. Az aranykolloid egyik legismertebb tulajdonsága, hogy segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat, valamint képes támogatni a szív- és érrendszer és a központi idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

arany csepp

Webáruházunk kolloidos termékeit több fajta és változatos méretű kiszerelésben árusítjuk.

 

Aranykolloid

Az aranykolloid története és jótékony hatásai

Az arany gyógyászati célú felhasználásáról szóló legkorábbi feljegyzések az egyiptomi Alexandriából származnak. Több mint 5000 évvel ezelőtt az egyiptomiak szellemi, testi és lelki megtisztulás céljából fogyasztottak aranyat. Az aranykolloid oldatot elsőként tiszta állapotban az angol kémikus, Michael Faraday állította elő 1857-ben. Ettől kezdve az “aktivált arany” felhasználásának számos csodálatos módját fedezték fel.

A 19. században az aranykolloidot az USA-ban alkoholizmus gyógyítására használták, ma pedig az alkohol-, koffein-, nikotin- és szénhidrátfüggőség csökkentésére alkalmazzák. Az aranyat már 1885-ben is ismerték szívre gyakorolt gyógyító és a vérkeringést javító tulajdonságairól, ízületi gyulladás kezelésére pedig 1927 óta folyamatosan használják.

Napjainkban az arany orvosi felhasználása nagymértékben kibővült. Sebészeti beavatkozások terén a sérült erek, idegek, csontok és hártyák foltozására használják, az orvostudomány pedig a rák számos formájának kezelésében is alkalmazza az aranyat. A mikroszkopikus méretű aranyszemcsék befecskendezése pl. segít a férfiak prosztatarákjának késleltetésében, az aranygőz-lézerek pedig segítenek felkutatni és elpusztítani a rákos sejteket anélkül, hogy károsítanák egészséges szomszédjaikat.

Az aranyról régóta tudják, hogy közvetlen hatást gyakorol a szív tevékenységére, és segít javítani a vérkeringést. Jótékonyan hat a lelassult szervek, különösen az agy és az emésztőrendszer aktivitásának szintjére, ezentúl mirigy- és idegrendszeri pangás, valamint koordinációs zavarok esetén is alkalmazható. Az arany segítségével helyreállítható a szervezet hőmérséklet-stabilizáló egyensúlya, pl. hidegrázás, hőhullámok és éjszakai izzadás esetén.

Az aranykolloid kiegyensúlyozó és harmonizáló hatást gyakorol a testre, az elmére és a lélekre. Akár bizonyos érzelmi állapotok javítására is felhasználható: számos tanulmány szerint az aranykolloid növelheti a szellemi éleslátást és a koncentrációs képességet.

Az arany mesés gyógyító tulajdonságait lassan, de biztosan újra felfedezi a modern gyógyászat. Azt, amit őseink úgy tűnik, mindvégig tudtak: az arany valóban az egyik legértékesebb fémünk.

Argentum aranykolloid oldatok

Argentum aranykolloidok

Aranykolloidot tartalmazó termékeink (tiszta aranykolloid oldatunk és komplex ásványi kolloidokat tartalmazó oldatkeverékeink) elősegíthetik az általános immunerősítést, az ízületi gyulladások kezelését, valamint kialakulásuk kockázatának csökkentését. Támogathatják a szív-és érrendszer funkcionális működését, szerepet játszhatnak a központi idegrendszer működésének szabályozásában, ezáltal az érzelemszabályozásban, a lehangoltság, depresszió és stressz tüneteinek enyhítésében.

Argentum aranykolloid oldat_egészséges szív- és érrendszer

Miért válassza az ARGENTUM ezüstkolloid oldatok webshopját?

Mert mi tudjuk, hogy minden vásárlás mögött az emberek egészsége áll.

Ezért webshopunkban található készítményeink:

  • 100%-ban természetes összetevőkből készülnek
  • nem okoznak mellékhatásokat
  • nem lépnek reakcióba gyógyszerekkel
  • könnyen fogyaszthatók
  • kedvezően befolyásolják az emberi szervezet működését
Egy termékcsalád, amely természetes módon védi Önt!

Az Argentum kolloid oldatokat azok számára ajánljuk, akik olyan modern, immunrendszert támogató, mesterséges és káros anyagoktól mentes készítményt keresnek, amely mögött évezredes gyógyászati tapasztalatok állnak.
További információkért kövessen minket Facebook oldalunkon!