Barion Pixel Skip to main content

Ezüstkolloid tartalmú termékeink

Mi az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid vagy “ezüstvíz” egy antibakteriális hatású ásványi oldat, ami ezüstionokat és nagyon apró, nanoméretű ezüstrészecskéket tartalmaz, kristálytiszta desztillált vízben feloldva. Az ezüstkolloid elsőként baktériumellenes és fertőtlenítő hatásáról ismert, aminek köszönhetően természetes módon nyújt védelmet a szervezetünket támadó különféle kórokozókkal és fertőzésekkel szemben. 

ezüst csepp

Webáruházunk kolloidos termékeit több fajta és változatos méretű kiszerelésben árusítjuk.

 

Argentum ezüstkolloid_ezüst ionokkal

Az ezüstkolloid története és jótékony hatásai

Az ezüst tisztító, fertőtlenítő hatása évezredek óta ismert, és számos területen kiválóan alkalmazható.

Az ezüsttartályok használata a folyadékok tisztaságának hosszú távú megőrzésére már az ókori civilizációkban is bevett gyakorlatnak számított. A rómaiak a bort ezüsttartályokban tárolták, hogy elkerüljék a penészedést. Az antibiotikumok megjelenése előtt az orvosok is széles körben alkalmazták az ezüstöt gyógyászati célokra. A 19. század elején pl. a sebészeti varratokhoz ezüstszálakat használtak, az I. világháborúban pedig ezüsttel fertőtlenítették a sérült katonák sebeit. 

Az 1920-as évek végére az antibiotikumok kerültek az orvostudomány érdeklődésének középpontjába. Az ezüstkolloid készítmények népszerűsége – hatékony és biztonságos felhasználhatóságuk ellenére – ebben az időszakban lecsökkent. A közelmúltban azonban újra megnőtt az érdeklődés a természetes, mellékhatásoktól mentes gyógymódok iránt, beleértve az ezüstkolloid jótékony hatásait is.

Az ezüstkolloid elsősorban kiváló antibakteriális hatásáról ismert, ezért számos kórkép és betegség kezelésének alternatív eszköze lehet. Mivel az elmúlt években egyre nagyobb kockázatot jelent az antimikrobális rezisztencia (az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok növekvő száma, ezáltal az antibiotikumok hatékonyságának csökkenése), az olyan alternatívát kínáló természetes gyógymódok, mint az ezüstkolloid, a jövő egészségének kulcsát jelenthetik.

Argentum ezüstkolloid oldalt_ezüst cseppek

Argentum ezüstkolloidok

Webáruházunkban különféle nanotartalmú ezüstkolloid oldatok kínálatából válogathat – orrspray, torokspray vagy egyéb kolloid oldat formájában. Az Argentum ezüstkolloid termékek tisztító, frissítő és energetizáló hatásuk mellett természetes módon:

  • csökkenthetik a szájnyálkahártya-, torok- és mandulagyulladásokat;
  • fokozhatják a szervezet baktériumokkal, vírusokkal és fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét;
  • valamint elősegíthetik a szervezet általános méregtelenítését.
ezüstkolloid oldat

Miért válassza az ARGENTUM ezüstkolloid oldatok webshopját?

Mert mi tudjuk, hogy minden vásárlás mögött az emberek egészsége áll.

Ezért webshopunkban található készítményeink:

  • 100%-ban természetes összetevőkből készülnek
  • nem okoznak mellékhatásokat
  • nem lépnek reakcióba gyógyszerekkel
  • könnyen fogyaszthatók
  • kedvezően befolyásolják az emberi szervezet működését
Egy termékcsalád, amely természetes módon védi Önt!

Az ezüstkolloid oldatokat azok számára ajánljuk, akik olyan modern, immunrendszert támogató, mesterséges és káros anyagoktól mentes készítményt keresnek, amely mögött évezredes gyógyászati tapasztalatok állnak.
További információkért kövessen minket Facebook oldalunkon vagy látogasson el Blog oldalunkra!